We have the best of the bunch on the grounds all day to help you breathe, stretch and meditate all your cares away.

Gates open at 9am and classes run all throughout the day

Running Times

9.30am Meditation with Amber (30 mins)

10am Yoga with Amber (75 mins)

11.15 – 11.30am break (wellness shakes and health foods available for purchase)

11.30am Sound and Movement class with Rachel (60 mins)

12.30-1.30pm lunch break (wellness shakes and health foods available for purchase)

1.30pm Laughing Yoga with Kym (30 mins)

2pm Mat Pilates (30 mins)

2.30pm Group fitness class (30 mins)

3.15 – 3.30pm break (wellness shakes and health foods available for purchase)

3.30 Tai chi (45 mins)

4.30 Closing meditation (30 mins)

Tickets are $55 per person and included all classes plus a bottle of water and a goodie bag

Plus, you can add on additional wellness sessions, payable on the day. We’ll keep you posted with confirmed session times as we get closer to the event so no one misses out.

Additional sessions available for purchase:

  • Nutrition
  • Mental health 
  • Reiki
  • Kinesiology
  • Counselling 
  • Chiropractic
  • Physiotherapy
  • Massage
  • Tarot Readings
  • DoTerra

Classes and tickets are limited, so buy yours today!

See you at Koendidda! Namaste

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here